BEHANDELINGEN BIJ BARBAROS DETAILING

IEDERE AUTO IS UNIEK. AFHANKELIJK VAN DE STAAT VAN HET VOERTUIG EN WENSEN ZIJN ER DIVERSE BEHANDELINGEN BESCHIKBAAR.

Detailing draait bij mij om precisie, perfectie, vakmanschap en passie. Mijn specialisatie ligt op het gebied van polijsten, cleaning, lakcorrecties, keramische coatings en alles wat te maken heeft met high end detailing. Met 100% aandacht voor alle details van jouw auto of motor zorg ik voor het beste resultaat. Hierbij staan persoonlijkheid en servicegerichtheid bij mij hoog in het vaandel.
Samen komen we tot het juiste behandelplan.

TOUCH-UP TREATMENT

Prijs: v.a. €349,- excl. 21% BTW

Dankzij de Touch-up behandeling worden lichte lakimperfecties, zoals swirls (cirkelvormige krassen) en hologrammen, aanzienlijk minder. De lak van jouw auto ziet er weer fris uit en krijgt zijn oude glans weer terug. Tevens wordt het interieur gereinigd.

Meer informatie

SUPER
TREATMENT

Prijs: v.a. €749,- excl. 21% BTW

Heeft jouw auto veel (diepe) krassen, ziet de lak er dof en verweerd uit en wil jij ervoor zorgen dat jouw auto er weer als super uitziet? Dan is de Super Treatment dé perfecte behandeling voor jouw auto. De lak wordt 2 staps gepolijst. Tevens word het interieur gereinigd.

Meer informatie

ULTIMATE TREATMENT

Prijs: v.a. €999,- excl. 21% BTW

Dit is de meest uitgebreide behandeling voor jouw auto. Alle aspecten van zowel de buiten- als binnenkant van jouw auto zullen met de uiterste zorg en precisie worden behandeld. Er wordt extra aandacht besteed daar waar nodig om het ultieme resultaat te behalen.

Meer informatie

LUXURY INTERIOR TREATMENT

Prijs: v.a. €249,- excl. 21% BTW

Wil jij dat jouw auto er van binnen weer als nieuw uitziet en ruikt? Krijg jij vlekken niet meer uit jouw bekleding en blijft dat vieze geurtje hangen? Kies dan voor de Luxe Interieur behandeling. Gegarandeerd dat jij weer met plezier in jouw auto zit.

Meer informatie

SHOWROOM TREATMENT

Prijs: v.a. €249,- excl. 21% BTW

Dankzij de Showroom Treatment ziet jouw auto er weer uit zoals toen hij uit de showroom reed; op en top schoon en fris. Het exterieur wordt uitgebreid met de hand gewassen waarbij alle kiertjes en hoekjes meegenomen worden. Het interieur wordt volledig gereinigd en gevoed.

Meer informatie

CERAMIC
COATING

Prijs op aanvraag

De keramische coating is een unieke behandeling waarbij je een permanente en glasharde bescherming aanbrengt op jouw lak. De HydroSQIN Coatings zorgen ervoor dat jouw lak UV-straling-, vuil- en waterafstotend (hydrophobic) zijn.

Meer informatie

ULTIMATE TREATMENT STEVEN BRUNSWIJK

STEVEN BRUNSWIJK HEEFT VOOR DE ULTIMATE TREATMENT GEKOZEN. ZIJN DODGE RAM IS VOLLEDIG ONDER HANDEN GENOMEN. BENIEUWD NAAR ZIJN ERVARING ?

BEKIJK DAN HET FILMPJE ⇒