ALLES WAT JE WILT WETEN OVER MIJ

PERSOONLIJKE SERVICE EN KWALITEIT STAAN BIJ BARBAROS DETAILING OP NUMMER 1. WIE ZIT ER EIGENLIJK ACHTER DIT BEDRIJF? IK STEL ME GRAAG EVEN AAN JE VOOR.

#HIGHENDDETAILING

Ik ben Baris Yildirim van BarBaros Detailing en ik begrijp precies hoe jij je voelt op het moment dat jij jouw auto elders achterlaat. Jouw waardevolste bezit waaraan jij iedere vrije minuut aan tijd, liefde en energie spendeert hoort er perfect uit te zien. Daar ga ik je bij helpen!

Vind jij het belangrijk dat jouw auto onder handen wordt genomen door iemand die kennis heeft van zaken? Iemand die naast de behaalde opleidingen en certificaten zich blijft ontwikkelen? Wil jij dat jouw auto met de uiterste zorg, passie en precisie wordt behandeld?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!  Lees meer over mij ⇓

Mijn passie voor dit werk begon op zeer jonge leeftijd. Ik was ongeveer 11 jaar oud toen mijn vader trotse eigenaar werd van een prachtige witte Volkswagen Golf GTI, type 2. Ik vond het toen al erg belangrijk dat zijn auto goed werd verzorgd. Voor vaderdag kreeg mijn vader ieder jaar een zelfgemaakte voucher die hij kon inruilen voor een poetsbeurt. Zo is mijn liefde voor detailing ontstaan.

Deze passie is uitgegroeid tot BarBaros Detailing, waar ik mijn liefde voor auto’s en detailing in kwijt kan. Precisie, vakmanschap en gedrevenheid staan voor mij voorop. Mijn missie is: ik wil dat jij je net zo speciaal voelt in jouw auto als mijn vader na een van mijn wasbeurten 20 jaar geleden.