CERAMIC COATING

DÉ PERMANENTE COATING VOOR EEN KNEITERHARDE BESCHERMING EN ULTRA GLANS. ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR JOUW MEEST GELIEFDE BEZIT.

#PROTECTYOURPOSSESION

Behandeling aanvragen

De keramische coating is een unieke behandeling waarbij je een langdurige en glasharde bescherming aanbrengt op jouw lak.

De HydroSQIN coating zorgt ervoor dat jouw lak voor langere tijd UV-straling-, vuil- en waterafstotend (hydrophobic) zijn. Daarnaast wordt de lak minder krasgevoelig. De lak krijgt een intense boost als het gaat om kleur en glans. Ook wordt het onderhoud van jouw lak een stuk gemakkelijker doordat het vuil niet snel meer hecht aan de lak. Betreft een professionele twee componenten coating die niet te verkrijgen is in de winkel en alleen wordt gebruikt door professionals.

Met de HydroSQIN ben jij voor de komende jaren voorzien van ultieme bescherming en gemak.  

Prijs op aanvraag

HydroSQIN Ceramic Coating

Super hydrophobic quartz coating

Extreme glans- en gladheid

Bestand tegen vuil, water, UV en chemicaliën

Zelfhelende werking bij lichte krassen

Duur: 4-5 jaar

Jouw lak wordt vanaf het moment dat het voertuig de fabriek uit rolt, dagelijks aangetast door o.a. het weer, oxidaties, zout en insecten. Ook wanneer jouw voertuig stil staat in een garage. Om jouw lak zo goed mogelijk te beschermen, is een keramische glas coating essentieel. De HydroSQIN coating zijn zorgvuldig tot stand gekomen en uitvoerig getest om de meest hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast de coatings voor de lak, is het ook mogelijk om je velgen, glas/ramen, kunststof delen in de coating te zetten.

Belangrijk
Ook met een keramische coating is het belangrijk dat jij jouw lak blijft onderhouden. Om zo lang mogelijk te genieten van jouw coating, dien je de juiste wastechnieken toe te passen. Hier kan ik je uiteraard alles over uitleggen.

De duur van de coating is afhankelijk van de manier waarop de lak onderhouden wordt, het aantal kilometers dat gereden wordt en de weersomstandigheden.

Neem contact met mij op voor meer informatie over keramische coatings en de geschiktheid voor jouw voertuig.