BARBAROS DETAILING ACADEMY

BEN JIJ EEN BEGINNEND DETAILER EN WIL JIJ DE KNEEPJES VAN HET VAK LEREN OF WIL JIJ JOUW DETAIL SKILLS PERFECTIONEREN? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR DE TRAINING!

#BARBAROSDETAILINGACADEMY

Contact formulier

Wil jij jouw eigen detail-/carclean bedrijf beginnen? Of heb je al wat ervaring met detailen, maar merk je dat je het detailen nog niet voor 100% onder de knie hebt en wil je meer vertrouwen opbouwen? Misschien houd jij wel gewoon heel veel van auto’s of motoren en wil jij ervoor zorgen dat jouw auto of motor er perfect bijstaat.

Detailen is een bijzonder vak waarbij je naast passie de juiste technieken nodig hebt. Tijdens de BarBaros Academy training leer ik je op professioneel niveau detailen. Ik wil dat jij na de training precies weet welke technieken, producten en tools je moet gebruiken om tot een fantastisch eindresultaat te komen. 

WAAR BESTAAT DE TRAINING UIT?

Tijdens de een-op-een training leer ik je alle ins en outs van het detailen. De training bestaat uit zowel theorie als praktijk.

Tijdens het theoriegedeelte leg ik je alles uit over laklagen en krassen. Hoe zit de opbouw van een laklaag in elkaar, hoe kunnen hier defecten in komen en hoe verwijder ik krassen. Hierdoor weet jij precies wat er met de lak gebeurt en hoe ver je kunt gaan. Daarnaast nemen we de verschillen tussen de verschillende pads, apparaten, tools en pasta’s door.

Vervolgens gaan we over op de praktijk. Hierbij gaan we lekker aan de slag en brengen we de technieken in de praktijk die we tijdens het theoriegedeelte besproken hebben. Hierbij komen verschillende technieken aan bod (excentrisch en roterend, grof en fijn) zodat je leert hoe je verschillende lakimperfecties kunt verwijderen zoals o.a. krassen, swirls en het sinaasappeleffect.Aan het einde van de training heb je de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om te kunnen beginnen als detailer.De trainingen zijn in beginsel 1-op-1 omdat ik het belangrijk vind om alle aandacht en focus op jou te hebben. Daarnaast is er altijd ruimte om extra in te gaan op de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. Geef dit dan ook zeker aan. 

De training is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren detailers. Voorafgaand aan de training zullen we bespreken op welk niveau je zit en hier de training op aanpassen. 

Kosten: € 199,95 excl. 21% BTW
Duur: ci. 2 uur
Lesmateriaal en certificaat inbegrepen. 

Heb je nog vragen over de training? Neem dan contact met mij op.